Sisäinen teatteri eheyttävän kirjoittamisen apuvälineenä, Oulu 17.-18.8.2012

Löydä itsestäsi uusi identiteetti – luova, leikkivä ja jatkuvasti muuntuva!
Aika Pe–la 17.–18.8.12 klo 9.00–16.00
Paikka:                                           Oulu, ilmoitetaan tarkemmin kurssikutsussa
Kohderyhmä;                                Kaikki aihepiiristä kiinnostuneet
Kouluttaja:                                     Kati Sarvela
Sisältö:

Kurssin aikana harjoitellaan luomaan muutamia minätiloja, joiden avulla osallistujat voivat lähteä rakentamaan omaa tarinallista persoonaansa. Erityisesti elämän käännekohdissa ihminen voi reflektiivisesti kirjoittaen löytää uuden järjestyksen kaoottiseen Sisäiseen teatteriinsa.
Lähtökohtana kurssilla on Egostate-terapia, hypnoterapiasuuntaus, jota Kati Sarvela on lähtenyt käyttämään integratiivisen terapeuttisen kirjoittamisen apuvälineenä. Päämääränä kurssilaisilla on päästä kirjoittamisessa peilaavaan, mielikuvitusta hyväksi käyttävään oppimistilaan, jossa ihminen kykenee flow-tilassa kirjoittamaan ja kuvittamaan oman elämänsä aikakausikirjaa.
Kurssilla tutustutaan persoonallisuusteorioihin (mm. Helen ja John Watkins, John Rowan, Carl Jung, James Hillman, Pierre Janet), jotka lähtevät liikkeelle ajatuksesta, että ihmismieli muodostuu monista eri minätiloista (osapersoonista, altertiloista, alterpersoonista). Kurssilla opitaan, kuinka kunkin oma identiteettitarina tai näytelmä voi muodostua eri minätilojen välisessä vuorovaikutuksessa. Kurssilla pohditaan myös, mitä ovat hypnoosi ja luova ”automaattisen kirjoittamisen” tila sekä käydään läpi Carl Jungin peruskäsitteitä (arkkityyppiset tilat, varjo, anima / animus ja itseys / Self).
Kurssilla vaihtelevat harjoitukset, roolileikit ja teoria. Tarkoituksena on, että osallistujat saisivat kokemuksellisen fensikosketuksen omaan sisäiseen, reflektiiviseen minuuteensa. Onnistuneessa prosessissa ihminen voi löytää itsestään uuden luovan, leikkivän, jatkuvan muutoksen alaisen identiteetin.
Hinta 140 €
Ilmoittautuminen 3.8. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Oulun toimipaikkaan, yhteystiedot  http://www.pohjois-pohjanmaankesayliopisto.fi
Oulun toimipaikka Puh. 08 321 4073, 321 4075, kesayo@pohjois-pohjanmaa.fi

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s